Трпезарија

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Loda
Атрибути: Италијански дизајн. Прозиведени од масивно дрво (даб или бука). Горна пло..
39.875 MKD
без ДДВ: 33.792 MKD
Maldiv
Атрибути: Италијански дизајн. Масивно дрво (даб или бука). Горна плоча сијајен медијапан..
38.599 MKD
без ДДВ: 32.711 MKD
Z-10
Атрибути: Италијански дизајн. Масивно дрво (даб или бука). Високо квалитетна еко-кожа. ..
4.350 MKD
без ДДВ: 3.686 MKD
Maldiv
Атрибути: Италијански дизајн. Масивно дрво (даб или бука). Горна плоча сијајен медијапан..
26.400 MKD
без ДДВ: 22.373 MKD
Z-9
Атрибути: Италијански дизајн. Прозиведени од масивно дрво (даб или бука). Високо квал..
3.686 MKD
без ДДВ: 3.124 MKD
Ancona
Атрибути: Италијански дизајн. Сијајен медијапан масивно дрво (даб или бука) Гаранци..
42.569 MKD
без ДДВ: 36.075 MKD
Ancona
Атрибути: Италијански дизајн. Сијајен медијапан масивно дрво (даб или бука) Гаранци..
26.430 MKD
без ДДВ: 22.398 MKD
Rustic
Атрибути: Италијански дизајн. Прозиведени од масивно дрво (даб или бука).  плоча..
44.990 MKD
без ДДВ: 38.127 MKD
Rustic
Атрибути: Италијански дизајн. Прозиведени од масивно дрво (даб или бука). Гаранција 1..
28.434 MKD
без ДДВ: 24.097 MKD
Loda
Атрибути: Италијански дизајн. Прозиведени од масивно дрво (даб или бука). Горна плоча..
26.399 MKD
без ДДВ: 22.372 MKD
Z-13
Атрибути: Италијански дизајн. Прозиведени од масивно дрво (даб или бука). Високо квал..
6.450 MKD
без ДДВ: 5.466 MKD
Z-12
Атрибути: Италијански дизајн. Прозиведени од масивно дрво (даб или бука). Високо квалитете..
6.450 MKD
без ДДВ: 5.466 MKD
Z-11
Атрибути: Италијански дизајн. Прозиведени од масивно дрво (даб или бука). Високо квалитете..
6.149 MKD
без ДДВ: 5.211 MKD
Amos
Trpezariska masa Amos ..
7.349 MKD
без ДДВ: 6.228 MKD

Mebel.mk

Најголемата онлјан продавница за мебел

Контакт

  • 042 505 555
  • 078349995

Facebook

Mebel.mk © 2018. UKION SHOPS